Waarom Witte?

Simpel. Omdat koudetechniek ons vak is. Al bijna 80 jaar.

Waarom Witte?

Bijna 80 jaar actief in de koudetechniek. Wij hebben het vakgebied zien veranderen, de vraag zien groeien en de complexiteit zien toenemen. Het gaat allang niet meer om koelen, om temperatuur alleen. Vandaag de dag kijken we breder. Uitgedaagd door de toenemende aandacht voor rendement, de zorg voor het milieu en de veranderde regelgeving. Zodat we u als klant die koeltechnische oplossing kunnen bieden die optimaal bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat.

Duurzaam

De aandacht voor duurzaamheid neemt – terecht – toe. Wij gebruiken steeds vaker milieuvriendelijke koudemiddelen zoals ammoniak en CO2. En ontwerpen en bouwen installaties die efficiënt en energiezuinig zijn. Door extra aandacht te besteden aan isolatie. Of middels warmteterugwinning, door warmte die vrijkomt bij het koelen opnieuw te gebruiken om water of ruimtes te verwarmen of verdampers te ontdooien. Door de koelinstallatie op te nemen in het totale energieplaatje, helpen we u energie te besparen. En kosten te drukken.

Nationaal en internationaal actief

Witte Koeltechniek is actief in heel Nederland en – via ons zusterbedrijf Witte Engineering – ook daarbuiten. Wij realiseren projecten in o.a. Portugal, Zwitserland en Oostenrijk.

Twintig specialisten. Eén team.

Storingsmonteurs. Koelmonteurs. Elektriciens. Engineers. Programmeurs. Vakidioten. Alle specialismen onder één dak. Daarmee hebben we de know how in huis om het hele traject voor u uit te voeren – van ontwerp, bouw en installatie tot en met ingebruikname. En ook daarna. Onze onderhoudsmonteurs voeren preventief onderhoud & controles uit zodat uw installatie optimaal blijft draaien en ten alle tijden aan de wettelijke eisen voldoet. En onze servicemonteurs zijn dag en nacht – ook tijdens het weekend – inzetbaar om storingen op te lossen.