Sectoren

Op iedere vraag een antwoord.
Voor iedere situatie een oplossing.

Agricultuur

Onze is de kop van Noord-Holland, de provincie waarvan 60% van het grondoppervlak wordt benut voor land- en tuinbouw. Logisch dus dat we actief zijn in deze sector. We kennen de mensen, begrijpen de markt en de noodzaak producten voor langere tijd op te kunnen slaan. Dan heb je het niet meer over koelen, maar over conditioneren. Over het creëren van de juiste condities om een specifiek product zonder verlies aan kwaliteit te bewaren. Dat geldt voor ieder product, voor bloemen, bollen, groenten en zaad. Voor veredeling, sierteelt en landbouw. Wij bouwen installaties die optimaal zijn afgestemd op uw situatie en die door u en door ons op afstand kunnen worden bewaakt en bestuurd. Gebruik maken van besturingsprogramma’s die door wij op maat voor uw bouwen.

Industrie

Voor steeds meer bedrijven is koeling van productieprocessen en werkruimtes noodzakelijk om efficiënt en veilig te kunnen produceren. Dat kan gaan om het hele proces of delen daarvan, om specifieke ruimtes of hele panden, om het koelen van hoge temperatuur processen, het wegkoelen van warmte of het realiseren van een constante temperatuur en luchtvochtigheid. Afhankelijk van de specifieke vraag en situatie van uw bedrijf werken wij aan de juiste oplossing. Zodat u uw werk kunt doen.

Detailhandel, groothandel en horeca

Een dagvers product moet vers blijven. Dat geldt voor de slager, de bakker, de vishandelaar en de groentezaak, voor de groothandel en de horeca. Voor klanten, en voor gasten. Wij zorgen ervoor dat versproducten op de juiste wijze kunnen worden bewaard. Wij leveren en plaatsen de benodigde apparatuur of bouwen oplossingen – zoals een koelcel – op maat. Stekkerklaar. Stand alone of aangesloten op een centraal koelsysteem. Met een onderhoudscontract, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.