Diensten

Bij ons geen standaardoplossingen, maar installaties die passen bij de situatie en de wens van de klant.

Advies & innovatie

De koudetechniek ontwikkelt zich snel. Bestaande koudemiddelen worden uitgefaseerd en vervangen door nieuwe, milieuvriendelijke middelen. De toenemende aandacht voor milieu,kosten en efficiency vraagt om een andere, innovatieve benadering van energie en energieverbruik.

Meer informatie →

Installatie & nieuwbouw

Wij realiseren het hele traject van ontwerp, bouw, installatie tot en met in gebruikstelling. Of het nu gaat om 1 cel, of om 20 cellen. Om vervanging van een bestaande installatie, of complete nieuwbouw. Binnen de afgesproken tijd, en volgens de overeengekomen specificaties.

Meer informatie →

Besturing op afstand. Systeem op maat.

Wij kennen de gerenommeerde besturingssystemen die op de markt beschikbaar zijn. We weten wat ze kunnen, hoe ze zijn opgebouwd. We pakken die delen daaruit die specifiek van toepassing zijn op uw situatie, voegen daar onze ervaring en kennis van systemen aan toe en bouwen vervolgens een besturingssysteem op maat. Een dat desgewenst door u op afstand kan worden uitgelezen en bijgesteld. Dat precies biedt wat u nodig hebt. Zodat u ook betaalt voor wat u nodig hebt. En niet meer.

Meer informatie →

Service & onderhoud

Uw installatie moet blijven draaien. Onze monteurs zorgen dat dit gebeurt. Zij komen bij u langs voor preventief onderhoud en wettelijk verplichte controles uit te voeren. Mocht u toch storing krijgen, dan staat ons serviceteam voor u klaar. Zij zijn, ook buiten kantoortijd en in het weekend, bereikbaar om ervoor te zorgen dat uw installatie blijft draaien.

Meer informatie →

Klimaatbeheersing

Een speciaal team houdt zich bezig met het installeren en onderhouden van airco’s voor de zakelijke markt: kantoorpanden, fabriekspanden en productiehallen. Dat kan gaan om een enkele, maar ook om tientallen airco’s.

Meer informatie →

Elektrotechnische installaties

Onze elektriciens verzorgen de aanleg van complete elektronische installaties, van hoofdonderverdeling tot stopcontact. Als onderdeel van onze koeltechnische activiteiten, of als onafhankelijk project . En uiteraard volgens NEN3140.

Meer informatie →

Wilt u meer weten?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Geheel vrijblijvend uiteraard.