Diensten

Bij ons geen standaardoplossingen, maar installaties die passen bij de situatie en de wens van de klant

Advies & innovatie

De koudetechniek ontwikkelt zich snel. Bestaande koudemiddelen worden uitgefaseerd en vervangen door nieuwe, milieuvriendelijke middelen. De toenemende aandacht voor milieu,kosten en efficiency vraagt om een andere, innovatieve benadering van energie en energieverbruik.

Installatie & nieuwbouw

Wij realiseren het hele traject van ontwerp, bouw, installatie tot en met in gebruikstelling. Of het nu gaat om 1 cel, of om 20 cellen. Om vervanging van een bestaande installatie, of complete nieuwbouw. Binnen de afgesproken tijd, en volgens de overeengekomen specificaties.

Service & onderhoud

Uw installatie moet blijven draaien. Onze monteurs zorgen dat dit gebeurt. Zij komen bij u langs voor preventief onderhoud en wettelijk verplichte controles. uit te voeren. Mocht u toch storing krijgen, dan staat ons serviceteam voor u klaar. Zij zijn, ook buiten kantoortijd en in het weekend, bereikbaar om ervoor te zorgen dat uw installatie blijft draaien.

Klimaatbeheersing

Een speciaal team houdt zich bezig met het installeren en onderhouden van airco’s voor de zakelijke markt: kantoorpanden, fabriekspanden en productiehallen. Dat kan gaan om een enkele, maar ook om tientallen airco’s.

Elektrotechnische installaties

Onze elektriciens verzorgen de aanleg van complete elektronische installaties, van hoofdonderverdeling tot stopcontact. Als onderdeel van onze koeltechnische activiteiten, of als onafhankelijk project . En uiteraard volgens NEN3140.